zaterdag 2 juli 2011

De week na de Graubunden Marathon

imageDeze week stond in het teken van niets hoeft, alles mag.

Het lichaam heeft de Graubunden Marathon goed doorstaan, geen spierpijn gehad of andere ongemakken. Maar daar lag wel het gevaar, gewrichten en pezen zijn toch bezig geweest.

Dus deze week lekker rustig aan gedaan. Woensdag naar de baan geweest om eens lekker uit te lopen in een gesapig tempo. Ik merkte nog wel dat de hartslag iets hoger lager, toch een teken dat het lichaam nog niet helemaal hersteld is.

Wel grappig is, nu ik eindelijk een marathon gelopen heb, je nu wel anders naar zo’n afstand kijkt. Het was zwaar, maar het genieten was groter. En je kijkt meteen eens rond wat er nog meer voor leuke bergmarathons er zijn. En als je dan het gave verslag van Chris van Beem over Marathon de Mont Blanc lees, dan begint het wel weer te kriebelen. Dus wie weet, volgend jaar.

Afgelopen week ook eens gekeken naar de totalen van het eerste half jaar, ben uitgekomen op een totaal van boven de 1100 kilometer. Deze kilometers heb ik voornamelijk in voorbereiding van de afgelopen zaterdag gelopen.

In de zomerperiode maar eens in onderhoud modus lopen, zoveel mogelijk off road, en eens nadenken over leuke wedstrijden/uitdagingen in het 2de half jaar. Tips zijn altijd welkom.

Eerste plan is om de halve marathon van Hattem te gaan lopen en het liefst wel weer de wonderschone halve marathon van Loenen/Loenermark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten